Som barn ska man skratta, leka och busa. För vissa barn är det inte så. Istället består livet av sjukhusvistelser, ensamhet, smärta, trauma, mobbing. Men det går att göra det där mörkret en aning ljusare.

Det går att ersätta oro med en liten stund av glädje, en glädje som blir ett ovärderligt och ett tryggt minne för livet. Ellas hjältar är ljuset i mörkret för många barn som har det tufft. Vi uppfyller barnens drömmar, livskvalitén som de har rätt till, hjälper familjen och finns där som stöd för alla. Och det bästa är att du kan bli en hjälte du med! sponsor@ellashjaltar.se

  Lilla Kärlekspaketet

   Få din dröm förverkligad av oss.

   Vänligen fyll i formuläret för att komma i kontakt med Ellas Hjältar. Vi återkommer så snart vi kan med svar. Skicka med underlag som styrker er story, t.ex från läkare eller andra myndigheter.

   Nämn även vad ert barn önskar er. Varför? Jo för att vi hanterar givarnas donationer och vill försäkra alla att gåvorna hamnar rätt.All info hanteras enbart utav de personer som tilldelats detta uppdrag utav Ellas hjältars styrelse. Allt material tas bort när ärendet är avslutat..