97745656412 char@gmail.com

Hjälp Oss

Företag

Alla bidrag gör nytta
Du kan bidra med en månadssumma, en engångssumma eller låta intäkterna från en viss produkt eller ett event gå till Ellas hjältar. Kanske företagets julgåva kan gå till stiftelsen? Titta närmare på er egen verksamhet och se vad just ni kan bidra med. Att bidra till stiftelsen är inte bara bra för företagets varumärke, utan ger också en härlig gemenskap. Det känns bra i hjärtat att ge. Kontakta sponsor@ellashjaltar.se

DIPLOMHJÄLTE – Minst
2.500 :-

Fysiskt Diplom

Bild att dela på sociala medier

Kärlekspaketet – 10,000 – 49,000:-

Fysiskt Diplom

Mailsignatur - Ellas Hjältar Kärlekssponsor

Företagets logga på vår hemsida tillsammans med länk till företaget hemsida

Bild att dela på sociala medier

Hjältepaketet – 50,000 – 99,000:-

Fysiskt Diplom

Mailsignatur – Ellas hjältar Hjältesponsor

Banner till företagets hemsida (länkar till vår hemsida)

Företagets logga på vår hemsida tillsammans med länk till företaget hemsida

Bild att dela på sociala medier

Drömpaketet –
100,000:- <

Fysiskt Diplom

Mailsignatur – Ellas hjältar Drömsponsor

Företagets logga på vår hemsida tillsammans med länk till företaget hemsida

Banner till företaget hemsida (länkar till vår hemsida)

Företagets logga på stora event

Bild att dela på sociala medier

Vill du bidra med en större summa och känner att du inte behöver ett utav våra paket? Självklart går detta bra, som alla andra sponsorer så får man en bekräftelse till sin angivna mail av oss när allt är mottaget. Kontakta catja.karlberg@ellashjaltar.se för med information.

Diplomhjälte minst 2500 kronor
* Fysiskt Diplom
Priserna gäller per år.

Privatperson

Vill du stötta Ellas hjältar?
Så glada vi blir över att du vill stötta våra barn. Alla bidrag är välkomna – tillsammans uppfyller de barns drömmar. Som privatperson kan du swisha engångssummor eller bli månadsgivare genom att gå in på “Stöd oss”.

Så här går det till

Hur fungerar det egentligen?

Före

Vi för en dialog med familjen och bygger upp en relation. För oss är relationen, engagemanget och stödet lika viktigt som gåvan. Vi planerar tillsammans med föräldrarna för att göra överraskningen perfekt.
Föräldrarna skickar de underlag vi behöver för att kunna dela barnets story, detta för att vi ska kunna sprida kunskap. Barnen får en plattform för sin viktiga historia.

Under

Vi delar barnets story med våra givare och de får vara delaktiga i processen att uppfylla barnets önskan. Givarna kan nu bidra till de barn vi hjälper. Ellas hjältar låter löpande givarna veta hur det går under tiden som fallet är aktivt. Här förmedlas mycket kärlek, stöd och kraft till barnet. Våra givare blir delaktiga och kan följa insamlingen på nära håll. Företag har möjlighet att bidra med pengar, produkter eller tjänster som efterfrågas i ärendet. När insamlingen nått hela vägen meddelar vi detta till givarna.
Nu börjar arbetet med att planera överraskningsmomentet med familjen. Vi verkställer önskan och överraskar barnet. Vi är noga med att överraskningen ska vara som barnet önskat och lite till. Vi vet att en gåva från oss inte botar eller lindrar ett trauma, men vi vet utav erfarenhet att en gåva ger ovärderliga minnen, minnen som barnet och deras anhöriga kan plocka fram när vardagen blir tuff.

Efter

När önskan är uppfylld fortsätter vi att ha kontakt med familjen om de önskar det. Många familjer blir väldigt ensamma i sin situation och vi ser ett stort behov utav samtalskontakt och detta ger vi alla våra barn och deras familjer, ingen ska behöva känna sig ensam. Idag har vi just denna uppskattade kontakt med många barnfamiljer.
Vi vill även ta hand om våra barn om de avlider. Här kan vi hjälpa till med finansiering av gravsten, begravning eller med andra saker som familjen behöver.
Vi ser också att vi kan förmedla nya vänskaper eller stöd för familjer som går igenom en svår tid, eller en svår förlust.

Få din dröm förverkligad av oss.

Vänligen fyll i formuläret för att komma i kontakt med Ellas Hjältar. Vi återkommer så snart vi kan med svar. Skicka med underlag som styrker er story, t.ex från läkare eller andra myndigheter.

Nämn även vad ert barn önskar er.

Varför? Jo för att vi hanterar givarnas donationer och vill försäkra alla att gåvorna hamnar rätt.

All info hanteras enbart utav de personer som tilldelats detta uppdrag utav Ellas hjältars styrelse. Allt material tas bort när ärendet är avslutat..