Alla barn ska ha rätt till livskvalité.

Idag kämpar familjer som har drabbade barn med att få de samtalsstöd, hjälpmedel och upplevelser som ger dom den livskvalitet som de förtjänar. Varje månad får vi förfrågningar från hundratals familjer som upplever att samhället svikit, när de behöver som mest stöd. Vi får in allt underlag vi behöver som bekräftar deras story för att sedan kunna jobba vidare med deras ärende. Ellas hjältars vision är att skapa en vardag där alla barn har en hög livskvalite, känner hopp, lycka och frihet genom att få de stöd de är i störst behov av. Vi är en stiftelse som ger just det stödet till familjer som har döende, svårt sjuka, sexuellt utnyttjande barn, olika funktionsnedsättningar eller socialt utsatta barn, utan att familjerna själva ska behöva kämpa för det. Med hjälp av ditt företag kan vi stötta fler familjer och nå vår vision tillsammans

Vad gör vi? När ni bidrar till våra familjer blir ni en viktig del av vår stora familj, tillsammans ger vi det stöd som behövs när ett barn ska gå igenom en tuff behandling, vill få sin sista önskan uppfylld, behöver ett hjälpmedel för att få ökad livskvalité eller en magisk begravning och gravssten som familjen önskar när ett barn fått sina vingar. Vi vill tillsammans med er ge alla barn ett minne som dom kan se tillbaka på och som samtidigt stärker dom. Ja listan kan bli lång.

I snitt hjälper vi familjer i 6månaders tid, när samhället gång på gång sviker så tar det tid att bygga upp en trygghet igen. Därefter förblir dom en utav oss. Att få känna sig delaktig är otroligt viktigt och det är vårt mål med alla familjer. Under 5års tid har vi hjälpt över 3000 familjer med allt det dom behöver och har en fin kontakt med många fortfarande. Ibland räcker det att dom vet att vi alltid finns där.

Idag får vi in mellan 20-50 nya ärenden varje vecka från familjer vars barn är drabbade av något traumatiskt. Vi har många barn som står i kö hos oss och så kommer det alltid att vara då traumatiska händelser aldrig tar en paus, men med stöd från fler företag som ditt kan vi hjälpa fler barn snabbare.

Hur jobbar vi med familjerna?

• Det börjar med att familjerna ansöker om hjälp via vår hemsida. Vi tar emot allt underlag och sedan måste allt vi jobbat fram via deras egna texter godkännas utav barnets båda vårdnadshavare. När detta är gjort så läggs ett ärende ut så att alla kan ta del utav familjens story för att sedan kunna bidra till drömmen

• Vi är med före, under och efter. Det vill säga, vi bygger upp familjerna innan en insamling startar. Detta behövs då även positiv energi tar energi och vi vill ej stjäla något dom är i stort behov utav. När familjerna är redo startar insamlingen och när allt är över och familjernas önskan är uppfylld så stannar vi kvar då det är väldigt viktigt att fånga upp familjerna när ståhejet är över. Detta för att dom ej ska falla åter igen.

• Vi jobbar hårt med att hjälpa familjerna att spräcka den bubbla som dom lever i, något dom själva kämpar med varje dag. Vi ger som tryggheten med att vi står upp för dom när dom är redo, ingen ska kämpa ensam.

• Vi samarbetar med företag och privatpersoner för att kunna uppfylla alla dessa drömmar, det kan handla om gåvor eller donationer av pengar från företag och även event tillsammans med sponsorer. Privatpersoner håller i egna engagemang och skänker sedan sina insamlade medel till våra barn och dom är även viktiga månadsgivare till våra barn. Detta kan även företag bli.

Du som givare hjälper till med detta:

•Du bidrar till att ett barn får sin önskan uppfylld.
•Du ger oss möjligheten att köpa in hjälpmedel.
•Du ger barnen den livskvalitet som dom är värda.
•Du hjälper oss att ta oss an fler ärenden.
•Du får via våra sociala kanaler viktiga uppdateringar.
•För 5000kr kan ett barn som går igenom en tuff behandling med långvarig sjukhusvistelse få en surfplatta som kan ta dom igenom dagarna med roliga spel, utmaningar, filmer eller skolarbeten.
•För 30.000kr kan ett funktionshindrat barn få en specialanpassad cykel och för första gången i sitt liv utan hjälp ta sig fram på egen hand.
•För 50.000kr får ett döende barn sin sista dröm uppfylld och för samma summa kan ett barn som fått sina vingar få den magiska begravningen och gravsten som familjen önskar och alla familjer det samtalsstöd som dom behöver.
•Alla paket innehåller även saker ni kan använda för att visa upp att ni stödjer våra fantastiska barn.

Minst 80% av alla bidrag går direkt till barnen och deras familjer. Vi uppdaterar regelbundet på Facebook, Instagram och via LinkedIn med hur det går för barnen och vad vi gett för stöd med er hjälp. För oss är det viktigt att du som givare ser vad ditt bidrag hjälpt en familj med.

Donationer
 • Stora Hjältepaketet från 15.000 kr
  Diplom digitalt Mailsignatur Bild till sociala medier Stor logga på vår företagssida med klickbar länk
  Ansök

 • Mellan Hjältepaketet från 5000 kr
  Diplom digitalt Mailsignatur Bild till sociala medier
  Ansök

 • Lilla Hjältepaketet från 1500 kr
  Diplom digitalt Mailsignatur
  Ansök

Få din dröm förverkligad av oss.

Vänligen fyll i formuläret för att komma i kontakt med Ellas Hjältar. Vi återkommer så snart vi kan med svar. Skicka med underlag som styrker er story, t.ex från läkare eller andra myndigheter.

Nämn även vad ert barn önskar er. Varför? Jo för att vi hanterar givarnas donationer och vill försäkra alla att gåvorna hamnar rätt.All info hanteras enbart utav de personer som tilldelats detta uppdrag utav Ellas hjältars styrelse. Allt material tas bort när ärendet är avslutat..