• Drömpaket från 100.000 kr
  Fysiskt Diplom Mailsignatur – Ellas hjältar Drömsponsor Företagets logga på vår hemsida tillsammans med länk till företaget hemsida Banner till företaget hemsida (länkar till vår hemsida) Företagets logga på stora event Bild att dela på sociala medier
  Ansök

 • Hjältepaket från 50.000-99.000 kr
  Fysiskt Diplom Mailsignatur – Ellas hjältar Hjältesponsor Banner till företagets hemsida (länkar till vår hemsida) Företagets logga på vår hemsida tillsammans med länk till företaget hemsida Bild att dela på sociala medier
  Ansök

 • Kärlekspaket från 10.000-49.000 kr
  Fysiskt Diplom Mailsignatur - Ellas Hjältar Kärlekssponsor Företagets logga på vår hemsida tillsammans med länk till företaget hemsida Bild att dela på sociala medier
  Ansök

 • Diplomhjälte från 2500 kr
  Fysiskt Diplom Bild att dela på sociala medier
  Ansök

Du kan bidra med en månadssumma, en engångssumma eller låta intäkterna från en viss produkt eller ett event gå till Ellas hjältar.

Kanske företagets julgåva kan gå till stiftelsen? Titta närmare på er egen verksamhet och se vad just ni kan bidra med. Att bidra till stiftelsen är inte bara bra för företagets varumärke, utan ger också en härlig gemenskap. Det känns bra i hjärtat att ge.

Kontakta oss

Så här går det till

Hur fungerar det egentligen?

 • Före

  Vi för en dialog med familjen och bygger upp en relation.

  För oss är relationen, engagemanget och stödet lika viktigt som gåvan. Vi planerar tillsammans med föräldrarna för att göra överraskningen trygg och perfekt. Vi kommer oftast in i familjernas liv när dom är som skörast och deras energi/kraft är väldigt låg. Vi vill inte stjäla någon energi och hjälper därför familjerna att ta vara på den energi som dom besitter och även hur dom sen ska hantera ny kraft som dom får utav oss. En stor överraskning är självklart positivt, men i en svår livssituation kan även en fin gest ta på familjerna Tillsammans löser vi detta och tillsammans är vi starka. Föräldrarna skickar de underlag vi behöver för att kunna dela barnets story, bilder och egenvald text, även allt från läkarintyg, diagnospapper etc, detta för att vi ska kunna sprida viktig kunskap och även försäkra oss på att donationer används rätt. Hos oss får barnen en plattform för sin viktiga historia.
 • Under

  Vi delar barnets story med våra givare och de får vara delaktiga i processen att uppfylla barnets önskan.

  När vi delat barnens bilder och story så kan givarna bidra till de barn vi hjälper. Ellas hjältar låter löpande givarna veta hur det går under tiden som ärendet är aktivt. Här förmedlas mycket kärlek, stöd och kraft till barnen och deras familjemedlemmar. Våra givare blir delaktiga och kan följa insamlingen på nära håll. Företag har möjlighet att bidra med pengar, produkter eller tjänster som efterfrågas i ärendet. När insamlingen är igång har vi tät kontakt med familjen då det ofta uppstår nya frågor och funderingar angående om t.ex destinationen familjen ska till har kyl till viktiga mediciner. Familjerna får vårt samtalsstöd under hela insamlingens gång.
 • Efter

  När önskan är uppfylld fortsätter vi att ha kontakt med familjen om de önskar det.

  Många familjer blir väldigt ensamma i sin situation och vi ser ett stort behov utav samtalskontakt och detta ger vi alla våra barn och deras familjer, ingen ska behöva känna sig ensam, i många fall så träffar vi familjerna flera gånger och följer upp deras resa. När gåvan är överlämnad så slutar alltså inte vårt stöd, alla vi hjälper förblir en viktig del i vår Ellas hjältar familj. Idag har vi just denna uppskattade kontakt med många barnfamiljer och det är vi väldigt tacksamma för. Tack vare alla som stöttar vårt arbete så kan vi fortsätta jobba på detta otroligt viktiga sätt. En gåva läker inte alla sår men vi vet av erfarenheter att en gåva ger värdefulla minnen och vårt stöd ger ovärderlig energi/kraft.

Vill du stötta
Ellas hjältar?

Så glada vi blir över att du vill stötta våra barn. Alla bidrag är välkomna – tillsammans uppfyller de barns drömmar. Som privatperson kan du swisha engångssummor eller bli månadsgivare genom att gå in på “Stöd oss”.

Stöd oss

Få din dröm förverkligad av oss.

Vänligen fyll i formuläret för att komma i kontakt med Ellas Hjältar. Vi återkommer så snart vi kan med svar. Skicka med underlag som styrker er story, t.ex från läkare eller andra myndigheter.

Nämn även vad ert barn önskar er. Varför? Jo för att vi hanterar givarnas donationer och vill försäkra alla att gåvorna hamnar rätt.All info hanteras enbart utav de personer som tilldelats detta uppdrag utav Ellas hjältars styrelse. Allt material tas bort när ärendet är avslutat..