Vad betyder det för dig att vara ambassadör för Ellas hjältar?

När man har stora sociala plattformar och nätverk och kan nå ut till många så känns det viktigt att göra något vettigt av det, så att man inte bara lägger ut snygga outfitbilder. Via mina nätverk kan jag snabbt och enkelt sprida information om att det finns ett barn som är i behov av hjälp och på så sätt få med mig andra att skänka en slant. Ellas hjältar ger resultat med en gång och går rakt in i hjärtat.

Vad innebär ditt uppdrag som ambassadör för stiftelsen?

När man har stora sociala plattformar och nätverk och kan nå ut till många så känns det viktigt att göra något vettigt av det, så att man inte bara lägger ut snygga outfitbilder. Via mina nätverk kan jag snabbt och enkelt sprida information om att det finns ett barn som är i behov av hjälp och på så sätt få med mig andra att skänka en slant. Ellas hjältar ger resultat med en gång och går rakt in i hjärtat.Du kom i kontakt med dem första gången eftersom en sjuk flicka hade önskat få träffa dig och Bianca?

Ja, hon älskade Wahlgrens värld och vi lät henne komma hem till oss en eftermiddag och bara hänga med oss. Vi snackade, fikade och var ute med hundarna. Vi hade en fantastisk dag tillsammans som inte bara blev betydelsefull för henne, utan även för oss. Det ger mycket att ställa upp för någon annan, inte minst för någon som haft det svårt.

Bianca Ingrosso

Jag är helt förälskad i det fina och viktiga arbetet som Ellas Hjältar gör. Glädje och lycka är en medicin i sig och tack vare Ellas Hjältar så får fler barn möjlighet att känna just det, glädje. Det är en ren självklarhet för mig att hjälpa till med det jag kan för Ellas Hjältar.

Ida Warg

Att hjälpa Ellas hjältar har varit en självklarhet för mig sedan första gången jag hittade till stiftelsen.

Finns för många familjer som kämpar helt själva i tystnad och jag tycker det är så viktigt att de här familjerna lyfts upp och får den hjälp och stöd de behöver. Att kunna få möjligheten att hjälpa barn och familjer i deras svåraste stund i livet är en så fin gåva.

Tobias Forsberg

Efter min egen skada vet jag hur mycket det betyder att få stöd. Att känna att man inte är ensam i kampen. Jag är därför stolt över att få vara en del av Ellas hjältar familjen och deras viktiga arbete som hjälper till att uppfylla barns önskningar.

Ett hjälpmedel som kan underlätta vardagen och ge en bättre livskvalitet eller en upplevelse som ger energi när det behövs som mest.

Jag vet att stödet barnen och deras familjer får verkligen gör skillnad och det glädjer mig att jag kan vara en del av det!

Du kom i kontakt med dem första gången eftersom en sjuk flicka hade önskat få träffa dig och Bianca?

Ja, hon älskade Wahlgrens värld och vi lät henne komma hem till oss en eftermiddag och bara hänga med oss. Vi snackade, fikade och var ute med hundarna. Vi hade en fantastisk dag tillsammans som inte bara blev betydelsefull för henne, utan även för oss. Det ger mycket att ställa upp för någon annan, inte minst för någon som haft det svårt.

Seth Engström

Att få hjälpa Ellas Hjältar är något som jag är stolt över, att göra skillnad i dessa barns liv är viktigt för mig. Jag får minst lika mycket tillbaka i positiv energi när jag hjälper någon. Lika så är det lärorikt och ger en själv perspektiv på saker och ting i livet.

Maja Söderström

Ellas hjältar gör ett så viktigt arbete tycker jag, så jag vill ju förstås göra det jag kan för att hjälpa till. Jag tycker inte barn ska behöva ha det svårt, men alltför många barn drabbas av olika trauman i livet och får kämpa hårt. Det drabbar hela familjen.

Då finns Ellas hjältar där för att ge barn chansen att bara få vara barn och så att familjen kan få vara hel en stund.

Lina dolk

Att vara en del av Ellas hjältar och stötta det viktiga som dom gör varje dag är jag väldigt tacksam för.

Det finns så många barn där ute som är värda att få en stund av glädje i en svår tid. Att bli sedda och få en önskning uppfylld kan betyda mycket, och inte minst för familjen som står vi sidan och stöttar allt vad de kan. Det är något som jag vill hjälpa till med.

Pidde P

Jag älskar att sprida positiv energi & glädje!!

Ellas hjältar gör ett fantastiskt jobb. Vilket engagemang de har för de som verkligen behöver hjälp! För de familjer som går sin tuffaste match i livet.

Min högsta önskan är att få alla barnen att må bra!!

Tyvärr är det inte så men jag vill göra vad jag kan för att föra över min energi & musik till barnen & deras familjer så att de för en stund kan glömma allt jobbigt.

Ni är inte ensamma, vi finns för er //Pidde P

Få din dröm förverkligad av oss.

Vänligen fyll i formuläret för att komma i kontakt med Ellas Hjältar. Vi återkommer så snart vi kan med svar. Skicka med underlag som styrker er story, t.ex från läkare eller andra myndigheter.

Nämn även vad ert barn önskar er. Varför? Jo för att vi hanterar givarnas donationer och vill försäkra alla att gåvorna hamnar rätt.All info hanteras enbart utav de personer som tilldelats detta uppdrag utav Ellas hjältars styrelse. Allt material tas bort när ärendet är avslutat..