97745656412 char@gmail.com

Ambassadörer

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har över 500 000 följare på sin instagram, är flitig bloggare på sidan Pernillas Värld och ständigt aktuell på scen och i tv-programmet Wahlgrens Värld. Hon är också ambassadör för Ellas hjältar.

Vad betyder det för dig att vara ambassadör för Ellas hjältar?
När man har stora sociala plattformar och nätverk och kan nå ut till många så känns det viktigt att göra något vettigt av det, så att man inte bara lägger ut snygga outfitbilder. Via mina nätverk kan jag snabbt och enkelt sprida information om att det finns ett barn som är i behov av hjälp och på så sätt få med mig andra att skänka en slant. Ellas hjältar ger resultat med en gång och går rakt in i hjärtat.

Du kom i kontakt med dem första gången eftersom en sjuk flicka hade önskat få träffa dig och Bianca?
Ja, hon älskade Wahlgrens värld och vi lät henne komma hem till oss en eftermiddag och bara hänga med oss. Vi snackade, fikade och var ute med hundarna. Vi hade en fantastisk dag tillsammans som inte bara blev betydelsefull för henne, utan även för oss. Det ger mycket att ställa upp för någon annan, inte minst för någon som haft det svårt.

Vad innebär ditt uppdrag som ambassadör för stiftelsen?
Det innebär att jag får olika aktuella case från Ellas hjältar som jag lägger ut i mina sociala medier för att få fler att hjälpa till och uppfylla önskningar.

Bianca Ingrosso

Jag är helt förälskad i det fina och viktiga arbetet som Ellas Hjältar gör. Glädje och lycka är en medicin i sig och tack vare Ellas Hjältar så får fler barn möjligheten att känna just det, glädje. Det är en ren självklarhet för mig att hjälpa till med det jag kan för Ellas Hjältar

Seth Engström

Att få hjälpa Ellas Hjältar är något som jag är stolt över, att göra skillnad i dessa barns liv är viktigt för mig. Jag får minst lika mycket tillbaka i positiv energi när jag hjälper någon.
Lika så är det lärorikt och ger en själv perspektiv på saker och ting i livet.

Jag ser fram emot att få trolla för många barn och deras familjer tillsammans med Ella Hjältar.

Ida Warg

Att hjälpa Ellas hjältar har varit en självklarhet för mig sedan första gången jag hittade till stiftelsen.

Finns för många familjer som kämpar helt själva i tystnad och jag tycker det är så viktigt att de här familjerna lyfts upp och får den hjälp och stöd de behöver. Att kunna få möjligheten att hjälpa barn och familjer i deras svåraste stund i livet är en så fin gåva.